Mobile Complete

Mobile Complete

De Mobile Complete-verzekering is de uitgebreidere variant van de Mobile Essential-verzekering. Naast dekking tegen schade aan uw apparaat bent u met Mobile Complete ook verzekerd tegen diefstal van uw apparaat en misbruik van uw telefoon- of tabletabonnement.

Als uw apparaat gestolen is, regelt Tulip Assist een vergelijkbaar vervangend apparaat voor u. Als er bovendien na diefstal misbruik wordt gemaakt van uw telefoon- of tabletabonnement, dan ontvangt u een schadevergoeding. Dure gesprekskosten en internetkosten worden in de eerste 24 uur tot een bedrag van €1000,- door Tulip Assist vergoed. Op die manier komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Tijdens de looptijd van de verzekering keert Tulip Assist maximaal twee keer de aanschafwaarde van uw apparaat uit. Het is dus mogelijk om meerdere keren schade aan uw apparaat bij ons te claimen. Zo kunnen ook de grootste pechvogels en brokkenpiloten terecht bij Tulip Assist.

De dekking van de Mobile Complete-verzekering geldt wereldwijd. Ook tijdens uw vakantie in de tropen bent u dus verzekerd tegen schade en diefstal van uw apparaat. De uitgebreide voorwaarden van de dekking zijn terug te vinden in de Polisvoorwaarden.

Kortom, met de Mobile Complete-verzekering bent u verzekerd tegen schade, diefstal en misbruik van uw telefoon- of tabletabonnement. U bent hiervoor al verzekerd vanaf €3,50 per maand, waarvan de eerste drie maanden gratis zijn. Bovendien is de verzekering maandelijks opzegbaar, dus als u van gedachten verandert, is dat geen punt.

Specificaties

Eigenschap Waarde
Maximale looptijd 60 maanden
Minimale looptijd één maand
Aansluitkosten € 0,-
Betaling per maand
Polisvoorwaarden BE - NL Polisvoorwaarden Tulip Assist Mobile Complete Versie 14.0.pdf
Standaardinformatiedocument IPID BE - NL Informatiedocument (IPID) Tulip Assist Mobile Complete Versie 14.0.pdf