Over Tulip Assist

Meer weten over Tulip Assist? Op deze pagina zit u goed! U vindt hier niet alleen ons verhaal en onze gegevens, maar ook bijvoorbeeld informatie over hoe wij uw gegevens beveiligen.

Ons verhaal

De Tulip Assist-verzekering is in 2014 ontwikkeld door Belsimpel. Zij waren op zoek naar een manier om klanten nog langer plezier te laten hebben van hun smartphones en andere apparatuur. Bestaande verzekeringen sloten echter niet aan bij de visie van Belsimpel, waarop werd besloten om het zelf beter te doen. Daarom is Tulip Assist ontwikkeld: een eerlijke en transparante verzekering voor een betaalbare prijs.

Sinds 2019 zet Tulip Assist zich in om iedereen een goede verzekering voor telefoons, tablets en andere apparaten te kunnen bieden, die door alle aangesloten verkopers wordt aangeboden.

Voor wie is Tulip Assist?

Tulip Assist is er voor consumenten in België die hun nieuwe apparaat tegen een betaalbare prijs willen verzekeren. De Tulip Assist-verzekering is alleen beschikbaar voor consumenten in België.

Wie regelt wat

Hebt u vragen of opmerkingen over uw verzekering of wilt u schade melden? Dan is Tulip Assist uw eerste aanspreekpunt. Via de website kunt u gemelde schade indienen of antwoord vinden op veelgestelde vragen. Tulip Assist bewaart ook uw polisinformatie en zorgt voor de afhandeling van de claim.

Als u een Tulip Assist-verzekering hebt, dan hebt u een verzekeringsovereenkomst met Tulip Assist Insurance Limited. Deze verzekeraar draagt het risico van uw verzekeringspolis en zorgt ervoor dat een schade vergoed kan worden.

Tulip Assist en tulipassist.be zijn handelsnamen van Tulip Assist BV. Tulip Assist is aangesloten bij de FSMA en heeft een vergunning voor bemiddelen in schadeverzekeringen particulier en is gevolmachtigd agent van Tulip Assist Insurance Limited.

De Tulip Assist-verzekering vraagt u aan bij de aankoop van een apparaat via de Belsimpel-website of in een van de winkels van de aangesloten verdelers.

Contact

Voor al uw vragen over de verzekering en de beoordeling van uw schademelding neemt u contact op met de verzekeraar.

GSM:
+32(0)80058308
E-mail:
info@tulipassist.be
FSMA-nummer:
3026
Post:
Tulip Assist
Antwoordnummer 1014
9700 VC Groningen

Gegevens verzekeraar

Tulip Assist Insurance Limited is geregistreerd op Malta onder het volgende registratienummer – C80601, statutair gevestigd aan Development House, St. Anne Street, Floriana FRN9010, Malta, en is geautoriseerd door de Malta Financial Services Authority om het verzekeringsbedrijf uit te oefenen onder de Maltese Verzekeringswet (Hoofdstuk 403 van de Maltese wetgeving). De details kan je vinden op https://www.mfsa.mt/financial-services-register/result/?id=12648.

Privacyverklaring

U wilt uw verzekering natuurlijk regelen zonder zorgen over uw privacy en online veiligheid. Snappen wij! Bij Tulip Assist vinden wij uw privacy en het veilig verwerken van uw persoonsgegevens ook erg belangrijk. Daarom lichten wij in onze privacyverklaring toe hoe uw persoonsgegevens door ons verwerkt worden.

Klik hier om deze privacyverklaring te bekijken.

Disclaimer e-mail

De informatie in dit e-mailbericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Wanneer u dit bericht per abuis ontvangt, verzoeken wij u contact op te nemen met de afzender per kerende e-mail. Verder verzoeken wij u in dat geval dit e-mailbericht te vernietigen en de inhoud ervan aan niemand openbaar te maken. Hoewel de informatie op onze website en in onze e-mails met uiterste zorg is samengesteld en Tulip Assist deze informatie steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk tracht te houden, kunnen aan deze website en eventuele berichten geen rechten worden ontleend. Tarieven en voorwaarden kunnen aan verandering onderhevig zijn. Tulip Assist aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen in de website of (e-mail)berichten, noch voor daarbij overgebrachte virussen. Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden.

Vragen die betrekking hebben tot de webpagina dienen gericht te worden tot Tulip Assist. Stuur deze per e-mail naar info@tulipassist.be. Alle rechten voorbehouden.